Články


Filé z kambaly na čočkovém ragout (2)

Giardino – kam za romantikou v Praze?

Praha oplývá velkým množstvím nejrůznějších restaurací, ale jedna je opravdu výjimečná. Svým umístěním ve vnitrobloku, plném nádherných vzrostlých stromů navozuje návštěvníkovi pocit, že se nachází v oáze klidu a…



GriesserHof

Törggelen: Tak chutná podzim

Kdy jindy poznat jihotyrolskou gastronomii, než při příležitosti oslav jídla a vína. Törggelen, největší událost podzimu v Jižním Tyrolsku, začíná již na konci září na statcích místního farmářského…




Leaders_in_HORECA_Summit-980x459

KONFERENCE Leaders in Horeca CEE 2015

International Business Council (IBC) oznamuje, že 26. a 27. listopadu 2015 se bude v Praze konat mezinárodni konference s názvem Leaders in HORECA CEE 2015. Leaders in…


Soup Of Red Lentils And Vegetables

Tipy na kuřecí polévku

S příchodem podzimu a nástupem chladnějších dnů se postupně začíná měnit i náš jídelníček. Mnohem častěji máme chuť na teplé pokrmy, zejména pak na husté a vydatné…


11999038_1080091155345234_8864721079781115696_n

Foodparade zase o krok dál!

Tento víkend proběhl již 5. ročník festivalu Foodparade! A i letos organizátoři nezklamali a nabídli bohatý gurmánský program, který přilákal neuvěřitelných 15 000 návštěvníků, kteří…


71NZRiMRy0L._SL1152_

Nová kuchařka Jamieho Olivera

Knižní novinka vychází 10. října 2015 pod názvem “POHODA V KUCHYNI”. Tato knížka je v přímém protikladu k Jamieho kuchařkám 15 nebo 30 minut v kuchyni. Většina…